maanantai 6. lokakuuta 2014

Dolce & Gabbana Makeup - Hot as hell, cool as ice!

Kaikki tuttavani varmasti tietävät minun palvovan Sensain kosmetiikkaa yli kaiken. Kirjoitan blogissani kuitenkin puolueettomasti ihan kaikesta kosmetiikasta ja tulette saamaan juttuja varsinkin niistä, joita itse käytän.

Tällä kertaa haluan kuitenkin näyttää teille, mitä muuta meikkilaukustani löytyy.
Ja nyt raapustankin Teille suosikeistani yhdeltä maailman  ihanimmalta brändiltä ikinä! 
Dolce & Gabbana. Kaksi muotimaailman kuumaa nimeä ovat luoneet aivan käsittämättömän upean, Välimereltä inpiraation saaneen meikkilinjan, johon minä jäin koukkuun heti ensipuraisulla.


Olin jokunen vuosi sitten viettämässä synttäreitäni Roomassa, kun satuin eksymään La Rinascenteen mun lempi ostoskadulla Via del Corsolla.  
My own Dolce & Gabbana Collection.
Dolce & Gabbanan osasto lumosi välittömästi ja päästyäni kokeilemaan meikkejä olin täysin myyty. 

Etenkin luomivärien, puutereiden ja meikkipohjien laatu on todella hyvä. Jos minä nimittäin jotain vihaan, niin sitä, että luomiväri varisee. Ei ole mitään rasittavampaa kuin se, kun olet juuri saanut kauniin meikkipohjan valmiiksi niin p*skalaatuinen luomiväri pilaa koko homman. Dolce & Gabbanan Luomiväri sensijaan levittyy tosi helposti ja saat myös meikkiisi juuri sitä väriä, mitä paletti näyttää. Pigmentti on näissä siis myös todella hyvä. Meikki tuntuu pysyvän hyvin, vaikka pohjustaminen olisikin jäänyt puolitiehen. Jep, ei ole suutarin lapsella aina kengät jalassa täälläkään.

Aurinkopuuterilla saa todella kauniin glown iholle, ilman teinimäistä glitterblingblig -ilmettä. Itse sanoisinkin, että kyseinen meikkilinja on ehkä enemmän muotitietoiselle ja laatua arvostavalle ” nuorelle aikuiselle naiselle” suunnattu.
Vinkkinä suosittelen käyttämään aurinkopuuteria myös luomelle ja decolteelle. Varsinkin, kun iho on päivettynyt, pienet korostuksen antavat sille kauniin säväyksen

Samoin pisteen nappaa huulikiilto, joka on todella pehmoisen tuntuinen, eikä lainakaan tahmainen. Sävyt on sopivan hillittyjä, eikä kiiltoa ole liikaa. Näillä ja näyttämällä hieman rajauskynää saa tyylikkään huulimeikin aikaiseksi pienellä vaivalla.

My favourites: Animalier Signature Collection Lace Collection and Ruby Collection
Dolce&Gabbanan pakkaukset ovat myös ihan oma lukunsa ja niihin on todella  panostettu. En ole koskaan nähnyt niin kauniita puuterirasioita missään. Tässä myös kuvat omista lemppareistani. Näitä minulta on myös yritetty ostaa, kun olen korjannut meikkiäni…jopa muutaman kerran ravintolan vessassa. Ei tullut kauppoja, sorry! 

Kyseisiä pakkauksia on tehty vain rajattu määrä, joten mikäli markkinoille tulee joku ”special edition collection” kannattaa olla nopea. Näitä ei välttämättä riitä kaikille. Minä kerkesin nippanappa napata itselleni Lace collectionin aurinkopuuterin, huh!

Suomessa näitä ei valitettavasti myydä,  joten tarjolla on myös hyvä tekosyy bookata reissua vaikkapa sinne Roomaan. Suosittelen meikkifriikkejä vierailemaan Dolce & Gabbanan osastolla. Ne on niin kuvan kauniita, että kannattaa käydä vilkaisemassa. Ja ikinä ei tiedä, keneen sielä voi törmätä…

                                          Check out Dolce & Gabbana makeup by Pat McGrath.
                                                                     
                                                                                *****

All my friends know that I adore Sensai cosmetics more than anything. But this time I want to show you what else I got in my makeup bag. I will introduce to you my favourite products from one of the most luxorious brands in the world. 
Dolce & Gabbana.  This makeup collection, inspired by Mediterranean, melted my heart. Be aware. It’s so stunning that you might slip from the bench.

I was celebrating my birthday in Rome some years ago and I happened to visit La Rinascente at my favourite shopping street Via del Corso. Dolce & Gabbana’s department hypnotised me and I was hooked immediately.


Especially the quality of eyeshadows, bronzing powders and fluids were amazing.
There’s nothing more annoying than eyeshadow that falls off and ruins your makeup. It makes me feel that I could strangle someone. But these eyeshadows are just perfect. It is very easy to apply, textile is very soft and silky and you will get the color that you see in the palette. Ten points to pigment.


My favourite is the bronzing powder. It gives a beautiful glow and a passionate blush to your skin without any ”teenager-blingbling” if you know what I mean. I would rather say that this collection is for ”adult ladies” who are looking for the most exclusive beauty products. I would also recommend to use this powder to eyelids and décolleté. Especially when tanned, it really give your skin a beautiful sunkissed glow. Check out this hot Animalier clip.

I also have to give some credit for the lip gloss. It’s texture is very soft and not sticky at all.
Shades are elegant and there’s enough gloss. And what’s even more important: There’s not too much gloss. I don’t use so much lipstick myself so this is easy way to make elegant lip makeup. Just add lip liner at first.

And the packages!!! Can you even belive how stylish they are. I have never seen so beautiful compacts before. Above you can see the pictures of my favourites.
Actually people have asked me to sell mine…even in a restaurant’s toilet. Not for sale, sorry!

In Finland they don’t sell Dolce & Gabbana makeup so you got one more reason to travel. For example to beautiful Rome. I really recommend all makeup-freaks to visit Dolce & Gabbana departments. They are worth seeing. Absolutely Fabulous.
And you never know who you might run into…Domenico Dolce, Scarlett Johansson and Stefano Gabbana  @La Rinascente/Milan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti