maanantai 27. lokakuuta 2014

Hitokseen sypäkkä karppimättö

Koska reissuduunissa tulee välillä syötyä miten sattuu, pyrin välttämään turhia hiilareita täällä kotioloissa. Välillä on vaan pakko saada lautaselle jotain ja nopeasti, joten kokeilin tämmöistä tällä kertaa.
Tämä ei nyt varmasti ole se ituhipin tai fitness-mimmin valinta, mutta ei ole j*malauta ainakaan liikaa hiilareita. Rasvaton se ei ole, mutta sitä ei nyt kysyttykään. Tämmöisen tempaisee nopeasti lautaselle ja saa sen myös kakoamatta nieltyä.


Tämän kuvan laitoin ihan vaan siksi, ettei tuo karmea liha-kuva paukahda otsikkoon.
Ohje alkaa seuraavasta räpsystä, hep!


Saarioisten kastikeliha alias sianliha sellaisenaan pannulle tärisemään. Kyytiin vähän suolaa, mustapippuria ja sipulisilppua. Näyttää karseelta, mutta siitä tulee oikeesti ihan hyvää.


Sipuli, makea paprika, tomaatti ja kesäkurpitsa päreiksi ja pannulle. Paistaa ja maustaa voi missä/miten lystää.


Hauduta kermaa miedolla lämmöllä ja nakkaa mukaan kulma lihaliemikuutiosta.
Kun liha on kypsää, viskaa koko sotku kerman sekaan.


Rehut onkin jo valmiit, joten etsi nätti lautanen ja asettele tekeleesi sille. 
Tämä on tärkein vaihe! Mitä nätimpi lautanen, sitä paremmalta se maistuu!
Koristele rakuunalla ja ei muutaku hasta la pasta!

                                                                          *****
Super fast, low-carb junk food

When travelling, I sin to eat too much sugar. I really, really try to avoid carbs while Im at home. Yes, this is not the most healthy dish but it doesn’t include too many carbs. Not my favourite but it sure is as fast as death!
  1. Brown some pork. Add salt, pepper & diced onion
  2. Slice sweet pepper. onion, tomato and zucchini. Fry them in the hot pan. Fry and season with whatever you like.
  3. Poach some cream and add small piece of beef bouillon. 
  4. When the meet is ready, put it in to the cream
  5. Veggies should be ready now so try to find as pretty plate as possible. I recommend Pentik or Villeroy & Boch. This is the most important thing with this s*hit. The more beautiful the plate, the better the flavor.
  6. Set the ingredients nicely and decorate with some tarragon.

Hasta la pasta, enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti